Ξενοδοχείο Νησάκι

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ;

 

Το καλύτερο μέρος για να απολαύσετε τις διακοπές σας Βάλτε την καλή διάθεση και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας

Το ξενοδοχείο Νησάκι χτίστηκε τη δεκαετία του ‘70 αποτελώντας μέχρι και σήμερα, ένα ξενοδοχείο πόλεως κλασσικού τύπου, αντιπροσωπευτικό κτίριο της δεκαετίας αυτής. Τον Αύγουστο του 2003 λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση και μετά από πλήρη ανακαίνιση το 2010 βρίσκεται στη διάθεση σας όλο το χρόνο για μια ζεστή, φιλική και άνετη φιλοξενία. Με προνομιακή θέση δίπλα στη θάλασσα και έχοντας θέα τα νησιά Τήνο και Μύκονο αλλά και τους δυο γνωστούς λόφους του νησιού μας, μπορείτε να χαλαρώσετε σε ένα από τα 42 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια μας.

Στα σαλόνια μας καθώς και στο χώρο της καφετέριας, όπου τις πρωινές ώρες σερβίρεται το πλούσιο πρωινό μας, μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας η το ποτό σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας απολαμβάνοντας το απέραντο γαλάζιο.

Η Φιλοσοφία μας

Αξίζετε την καλύτερη άνεση – ένα καλά σχεδιασμένο και ήσυχο δωμάτιο με ένα άνετο κρεβάτι. Αυτό είναι που χρειάζεστε για να επισκεφθείτε κάποιο ξενοδοχείο; Σωστά; Ακριβώς αυτό είναι που προσφέρουμε σε όσους έρχονται σε μας. Έχουμε μόνο έναν απλό κανόνα – κάνουμε ότι μπορούμε για έναν επισκέπτη που φιλοξενούμε! –  Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, το κάνουμε τέλεια και βοηθάμε τους ανθρώπους να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους.

Η Αποστολή μας

Η αποστολή που έχουμε είναι η φιλοξενία σας και μεταβάλλεται συνέχεια με νέες τεχνολογίες που δίνουν εντελώς νέα προοπτική στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Θέλουμε να αισθάνεστε ικανοποιημένοι καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαμονής σας, γι’ αυτό είμαστε πάντα σε επαφή με τους επισκέπτες του ξενοδοχείου μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ιστοσελίδας μας και να ζητήσετε συμβουλές, να κάνετε μια πρόταση και να περιγράψετε οποιοδήποτε άλλο θέμα.

Τι λένε οι πελάτες μας

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Νησάκι
Average rating:  
 7 reviews
by Mark Green on Νησάκι

Everything was just perfect. We will get back to Syros island soon.

by Nataly Porter on Νησάκι

“ Rooms are clean, light and comfortable. Room service is perfect. I recommend you to do the same no matter whether you are relax or work and stay to Nisaki Hotel. “

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Pin It on Pinterest

Share This